Vrienden van Scouting Ravenstein… wat is dat?

Zoals elke vereniging kan ook Scouting Ravenstein een steuntje in de rug gebruiken. Een eenmalige bijdrage is vaak heel fijn, maar om de kosten van een gebouw te kunnen dragen is een structurele bijdrage zeer welkom. Omdat veel mensen in en om Ravenstein dit steuntje willen bieden maar geen sponsor willen worden, is er vanaf nu ook de mogelijkheid om Vriend Van Scouting Ravenstein te worden.

Wat houdt dit in?

Een Vriend Van Scouting Ravenstein steunt Scouting Ravenstein elk jaar financieel met een bijdrage van minimaal €100,-. Hiervoor krijgt elke Vriend Van Scouting Ravenstein een eervolle vermelding op de website van Scouting Ravenstein en zal elke Vriend ook uitgenodigd worden bij diverse activiteiten. Denk hierbij aan de opening en afsluiting van het seizoen, de open dag en natuurlijk een speciale Vrienden Van Scouting Ravenstein – avond.

Ook iets voor u?

Wilt u er ook voor zorgen dat de leden van Scouting Ravenstein nét dat beetje extra kunnen krijgen? Wilt u ook een zinvolle bijdrage leveren aan het verenigingsleven van Ravenstein? Maak dan Uw bijdrage over op IBAN NL06RABO0123272688 en laat dit dan weten door een mail te sturen naar vrienden@scoutingravenstein.nl

De vrienden van Scouting Ravenstein:

– Ad Megens
– Mark, Laura en Jim