Wie jarig is krijgt graag kado’s, maar natuurlijk is het ook altijd leuk om veel kaarten te ontvangen. Scouting Ravenstein stuurt u graag een kaart op uw verjaardag!

Daarmee steunt u ook nog een bijzonder goed doel: Scouting Ravenstein. Bij uw verjaardagskaart zit namelijk een envelopje, waarin u een gift voor Scouting Ravenstein kunt doen. Hoe groot deze gift is, mag u zelf bepalen. Het envelopje wordt opgehaald door een van de vrijwilligers van Scouting Ravenstein.

Door deze gift steunt u Scouting Ravenstein, waar kinderen en jongeren van 4 t/m 18 jaar op een gezellige, speelse manier leren omgaan met elkaar en alles wat om ze heen te vinden is.

Kunt u zich een beter doel bedenken?

Opgeven is zo gedaan! Vul hieronder het formulier in (en typ de beveiligingscode over) en klik op “verzenden”. Op uw volgende verjaardag kunt u dan zo’n fijne vrolijke kaart van Scouting Ravenstein verwachten…

Uw naam (verplicht)

Straat & huisnummer (verplicht)

Postcode (verplicht)