Zoals bij de meeste mensen wel bekend is, dragen de leden van Scouting Ravenstein als uniform een groene trui of shirt met opdruk.

Het bestuur en de leiding streven ernaar dat iedereen over een trui en shirt beschikt, omdat hiermee een duidelijk toonbaar groepsverband voor de buitenwereld zichtbaar is. Mocht Uw kind niet beschikken over een trui of shirt dan kunt u deze bestellen via onderstaand formulier.

De prijs van de trui is €25,00 en het shirt €15,00. Wanneer u deze tezamen bestelt is de combiprijs €35,00. Deze kunt U voldoen bij aflevering.

De truien en shirts kunnen worden afgehaald bij de Explorers. Zij draaien op vrijdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur.

Wij gaan ervan uit dat ieder lid van Scouting Ravenstein een trui en/of shirt draagt bij bijeenkomsten, weekenden, groepsactiviteiten en kampen. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar de speltakleiding.

Voor vragen kunt u mailen met niels@scoutingravenstein.nl.